Vozite se na struju uz OTP Leasing Srbija!

Mobilnost

U vremenu u kom je neophodno da budemo okrenuti zaštiti životne sredine koja je konstantno izložena snažnim uticajima različitih zagađivača, pogotovo nakon Industrijske revolucije, auto-industrija se posebno posvetila inovacijama koje regulišu ovaj problem. Proizvodnjom vozila koja ne emituju štetne supstance u atmosferu, napravljen je veliki korak za našu planetu, ali u protekloj deceniji ta vozila nisu imala zadovoljavajući nivo pristupačnosti.

Sa ciljem da podstakne kreiranja lepše i zdravije okoline, OTP Leasing Srbija je pripremio posebnu ponudu za finansiranje električnih i hibridnih vozila, koja nije subvencionisana od strane dobavljača. Ova vozila predstavljaju čuvare životne sredine, a uz ponudu koja se znatno izdvaja na tržištu, sa varijabilnom kamatom od 2,20 odsto i troškovima obrade 0,2 odsto, postaju realnost.

Foto-ilustracija: Pixabay

Primer ponude za pravna lica

  • – Period finansiranja: 60 meseci
  • – Vrednost vozila: 28.500 evra
  • – Učešće: 25 odsto
  • – Iznos mesečne rate: 376,32 evra
  • – Ukupna kamata 1.204,43 evra
   • – Varijabilna nominalna kamatna stopa 2,20 odsto sa uključenim 6M euriborom
   – Troškovi obrade lizinga: 0,2 odsto

Kasko osiguranje je obavezno za sve vreme trajanja ugovora.

OTP Leasing Srbija možete kontaktirati putem imejla front.leasing@otpsrbija.rs ili putem telefona na broj 063/654-839; 065/865-93-45; 064/86-59-141.

Rezultati OTP Leasinga ta prethodnu godinu

Nakon objavljivanja rezultata lizing industrije za 2019. godinu, OTP Leasing je zadržao lidersku poziciju na trzistu sa ukupnim finasiranjem 103 miliona evra novih plasmana, sto predstavlja 20 odsto tržišnog ucešća u novoj produkciji. Tržište finansijskog lizinga je sa krajem trećeg kvartala, takođe zabeležilo rast za 21 odsto u odnosu na proslu godinu. OTP Leasing je lider i u finansiranju kako novih, tako i polovnih putničkih automobila sa ukupnim finansiranjem od 41,6 miliona evra. Pored toga, zauzima prvo mesto i u finansiranju komercijalnih vozila sa iznosom od 38,7 miliona evra.

Izvor: OTP Leasing Srbija