Value Day Atlantic Grupe i ove godine dao vredan doprinos zajednici

MG_2818Peti po redu Value Day Atlantic Grupe još je jednom premašio sva očekivanja . Tako je ove godine više od 1300 zaposlenih Atlantic Grupe širom regiona i evropskih tržišta, iskoristilo priliku da strastveno, kreativno i odgovorno pomogne svojim lokalnim zajednicama, ali i jedni drugima, kroz različite vidove pomoći i akcija.

U Beogradu je organizovano čišćenje zelenih površina i farbanje mobilijara u Banjičkoj šumi, poseta i druženje sa decom bez roditeljskog staranja i donacija slanih i slatkih proizvoda štićenicima u Zvečanskoj ulici, obnova urološkog odeljenja Urgentnog centra KCS saradnjom i donacijom PVC stolarije.

U Smederevskoj Palanci zaposleni su sređivali dvorište Palančke gimnazije, u Ljuboviji organizovano je farbanje ograde i uređenje biblioteke manastira Soko Grad, u Igrošu je sađeno voće u krugu fabrike Foodland, a u Čačku – zaposleni su čistili obale reke Zapadne Morave u delu oko sportske hale. Bilo je tu još mnogo zelenih aktivnosti na sopstvenim lokacijama, kako bi se skladišta, fabrička dvorišta i okolina doveli u red uklanjanjem rastinja, čišćenjem korova i otpada, sadnjom cveća.

Izvor: www.odgovornoposlovanje.rs

Vesna Vukajlović