Uklonjene dve divlje deponije u Buljanu kod Paraćina

Vesti | Srbija

 

Foto: Uprava za investicije i upravljanje imovinom opštine Paraćin

Foto: Uprava za investicije i upravljanje imovinom opštine Paraćin

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Paraćin“ nedavno su završile uređenje i sređivanje javnih površina i puta prema groblju u Donjem Vidovu, radeći prema svom redovnom godišnjem programu, ali i po zahtevima građana.

Osim sređivanja poljskih puteva, radna jedinica “Zelenilo” je uradila košenje trave u centru sela i na groblju.

Ovo preduzeće nastoji da u skladu sa svojim mogućnostima, u ljudstvu i u mehanizaciji, odgovori na sve zahteve građana u što kraćem roku.

Inače, dinamika radova odvija se nesmetano i poštuju se svi godišnji programi, vanredni nalozi koji stižu i maksimalno se izlazi u susret meštanima svih mesnih zajednica na teritoriji Paraćina.

Pre Donjeg Vidova, mehanizacija Javnog komunalnog preduzeća „Paraćin“ bila je angažovana u Buljanu, gde je takođe radila na sređivanju poljskih puteva.

Urađena su tri puta i uklonjene dve divlje deponije, a iz Javnog komunalnog preduzeća „Paraćin“ najavljuju slične radove u Izvoru i Donjoj Mutnici.

Milisav Pajević

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Info-energetski Paraćin“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2018. godini.