Tribina o klimatskim promenama

Srbija

cpn.rs

U sredu 21. januara 2015. godine Centar za promociju nauke u saradnji sa Galerijom tehnike i nauke Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) i nevladine organizacije „Jedan stepen“ organizuje tribinu o klimatskim promenama u okviru izložbe „Peti izveštaj“.

Na tribini o klimatskim promenama biće reči o posledicama klimatskih promena, a govornici će predstaviti i neka rešenja za usporavanje klimatskih promena. Moderator ove tribine biće urednik Komunikacija Centra za promociju nauke gospodin Slobodan Bubnjević, a učestvovaće predstavnik Fizičkog fakulteta u Beogradu gospodin dr Vladimir Đorđević, predstavnik Centra za unapređenje životne sredine gospodin Vladan Šćekić i predstavnik organizacije „Jedan stepen“ gospodin Đorđe Samardžija.

Podsetimo, Centar za promociju nauke (CPN) u Galeriji tehnike i nauke Srpske akademije nauke i umetnosti (SANU) 23. decembra 2014. godine otvorio je izložbu „Peti izveštaj“ koja je posvećena klimatskim promenama. Izložba „Peti izveštaj“ organizuje se uz pomoć Međuvladinog panela za klimatske promene i u saradnji sa nevladinom organizacijom „Jedan stepen“, a trajaće do 22. januara 2015. godine.

Sandra Jovićević

foto: cpn.rs