Trening i obuka za apliciranje i sprovođenje aktivnosti na tenderima i projektima

Vesti | Srbija

watU saradnji sa međunarodnim partnerima u okviru pratećeg programa Međunarodnog Kongresa RENEXPO@ Water Management od 6. do 8. juna, 2016. godine u Holiday Inn Hotelu u Beogradu biće organizovani skupovi u cilju afirmisanja lokalnih projekata i jačanje kapaciteta institucija, opština i civilnog društva koje traže podršku u aktivnostima u upravljanju vodom i otpadnim vodama. Uz podršku Evropskom bankom za rekonstrukcijom i razvoj (EBRD) i u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) želimo da se bavimo temom kako uspešno iskoristiti  lokalne potencijale i pretvoriti ih u uspešan projekat.

Posebno će biti obrađena tema pri tenderskom apliciranju iz ugla donatora, odnosno naručilaca poslova. Na drugom interaktivnom treningu eksperti  iz Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) će prenositi svoja znanja i predstaviti sisteme potrebne za realizaciju projekata –  od traženja donatora, preko apliciranja, do sklapanja ugovora i pune realizacije. Organizatori RENEXPO@ Water Management pozivaju sve zaintersovane da se prijave uz napomenu da žele da prisustvuju okruglim stolovima uz obaveznu prijavu za posetioce putem linka  http://renexpo-watermanagement.com/renexpo-visitors.html ili putem elektronske pošte na e-mail Petrovic@reeco.rs

RENEXPO@ kontinuirano razvija nove koncepte za okupljanje i međusobno povezivanje investitora, lidera u industriji, donosilaca odluka, predstavnika nadležnih, članova specijalizovanih asocijacija i inženjerskih kancelarija sa onima koji su se već susreli sa praktičnim implementacijama projektnih rešenja.

RENEXPO@ je prepoznatljiv po tome da na svakom sajamskom događaju ili stručnom skupu poptuno besplatno distribuira kataloge sa podacima o dostupnim projetima u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana zainteresovanim investitorima.