Telenoru nagrada za brigu o životnoj sredini u CG

zgrada_telenora

Unija poslodavaca Crne Gore dodelila je kompaniji Telenor nagradu za društveno odgovorno poslovanje za ovu godinu, u kategoriji velikih preduzeća koja su pokazala brigu za životnu sredinu.

Na taj način, prepoznati su napori Telenora da doprinese unapređenju zaštite životne sredine i primenjuje međunarodne standarde u toj oblasti.

Izvršna direktorka Telenora Crna Gora gospođa Sandra Štajner izjavila je da je tokom ove godine kompanija realizovala brojne aktivnosti koje su imale za cilj da ukažu na doprinos koji kompanije mogu imati na podizanje ekološke svesti u društvu. Posebno značajnim smatramo to što je naša kompanija sertifikovana po ISO standardu 14001, koji potvrđuje da je sistem upravljanja zaštitom životne sredine u Telenoru u skladu sa najstrožim međunarodnim kriterijumima.

Učešćem u globalnim akcijama, poput Sata za planetu, kao i brojnim zelenim aktivnostima koje se realizuju tokom godine, Telenor kontinuirano doprinosi zaštiti životne sredine. Dve godine zaredom, zaposleni u Telenoru uređivali su Ćemovsko polje i tako omogućili dodatne sadržaje za posetioce. Takođe, zaštita životne sredine i održivo poslovanje sastavni su deo korporativne kulture i radnog okruženja u Telenoru.

izvor: cdm.me

Sandra Jovićević