“Teknoxgroup” predstaviće “Komptech” mašine za pripremu biomase i “Caterpillar” gasne motore i kogenerativne module na Sajmu RENEXPO

Srbija

Teknoxgroup“Teknoxgroup Srbija” predstaviće se svojim proizvodima na predstojećem Međunarodnom Sajmu energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije RENEXPO 11. i 12. juna u Sava centru u Beogradu.

“Teknoxgroup Srbija” je sredinom prošle godine postao ekskluzivni zastupnik za teritoriju nekadašnje Jugoslavije i Albanije austrijske kompanije “Komptech”, koja je vodeći evropski proizvođač mašina i opreme za mehaničko biološki tretman otpada, pripremu biomase i kompostiranje.

U okviru prezentacije na sajmu gospodin Predrag Stojanović predstaviće deo “Komptech” proizvodnog programa koji se odnosi na mašine za pripremu biomase, prvenstveno drveta i drvnih ostataka, a biće reči i o drobilicama za drvo, mašinama za proizvodnju drvene sečke, roto i zvezdastim sitima za separaciju usitnjene biomase.

U drugom delu prezentacije gospodin Teufik Sadović predstaviće “Caterpillar” gasne motore i kogenerativne module, njihove moguće primene i vrste gasova koje se mogu upotrebiti. Takođe će se osvrnuti i na aktuelne projekte u kojima “Teknoxgroup Srbija” učestvuje kao isporučilac „ključ u ruke“ u segmentu iskorišćenja zemnog gasa kroz kogenerativne module.