SVI TERMIČARI SU NA ZLATIBORU: Otvoren je IEEP 2017 (FOTO)

Vesti | Srbija

Foto: BBN

Na Zlatiboru se od 21  do 24. juna 2017. godine održava VI regionalna konferencija “Industrijska energetika i zaštita životne sredine u zemljama Jugoistočne Evrope” – IEEP’17, u organizacji Društva Termičara Srbije, pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Elektrotehničkog instituta Nikola Tesla a uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Da li ste spremni za IEEP 2017? Saznajte sve o najznačajnijoj konferenciji u regionu

IEEP konferencija ima za cilj sagledavanje postojećeg stanja u industrijskoj energetici u tehničkom, tehnološkom, organizacionom i ekološkom smislu, analizu aktuelnih problema sa osvrtom na postojeću zakonsku i tehničku regulativu u regionu i ciljeve Evropske unije u energetskoj efikasnosti, primeni obnovljivih izvora energije, održivom razvoju i borbi protiv klimatskih promena.

Foto: BBN

VI konferencija okupila je na Zlatiboru 120 učesnika, među kojima i autore 77 prihvaćenih radova i prezentacija, koji će se kroz razgovore i diskusiju baviti pravcima razvoja u datim oblastima, prikazom novih tehničkih i naučnih rešenja, prikazima primera dobre prakse i izvedenih rešenja u zemljama učesnika – Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Nemačkoj, Velikoj Britanijj, Norveškoj, Crnoj Gori, Kanadi, Rusiji, Hrvatskoj i naravno Srbiji.

Foto: BBN

Foto: BBN

Foto: BBN

Foto: BBN