Svečano otvorena NIS Petrol benzinska stanica u centru Beograda

Srbija | Nafta

mg_0277U sklopu projekta modernizacije maloprodajne mreže, NIS je otvorio savremenu NIS Petrol benzinsku stanicu „Čarli Čaplin“ u Ulici despota Stefana u Beogradu.

„Grad je sa NIS-om pre tri godine ugovorio obnavljanje četrnaest lokacija u Beogradu, u neposrednom okruženju benzinskih stanica čija je rekonstrukcija predviđena. Rezultati su konkretni i s jedne strane reč je o investicijama, a s druge o uređenju okruženja benzinskih stanica, zelenih površina i parkova.

To ima širi društveni kontekst i društvenu odgovornost. Kompanija NIS je prepoznala značaj vraćanja zajednici u kojoj privređuje. Osim sređivanja zelene površine oko benzinske stanice, NIS će rekonstruisati i Park Đuro Strugar, gde će zajedno sa „Zelenilom – Beograd” izgraditi moderno dečje igralište sa stazama, košarkaškim terenom i zelenilom“, rekao je Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prve količine goriva, kao donacija NIS-a natočene su u vozilo beogradskog Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Izvor: nis.eu

Vesna Vukajlović