Sutra počinje Serbia Goes Green

serbia-goes-greenMinistar energetike u Vladi Srbije Aleksandar Antić otvoriće sutra konferenciju  o održivom razvoju pod nazivom Serbia Goes Green , koju  organizuju Color Press Group i magazin “Diplomacy and Commerce” . Konferencija će se održati u hotelu Metropol u Beogradu. Prisutnima će se nakon ministra Antića obratiti NJ.E.  Krister Asp ambasador Švedske u Srbiji i Nj.E. ambasadorka Indije u Srbiji gospođa Naridner Chauhan.  Ambasadori će u svojim govorima  predstaviti održivi razvoj u zemljama iz kojih dolaze.

Tokom celodnevne konferencije biće reči  o energetski efikasnoj gradnji, obnovljivim izvorima energije, klimatskim promenama i globalnim prilikama kad je reč o fosilnim gorivima.

Organizatori najavljuju prisustvo preko 200 stručnjaka iz oblasti obnovljivih izvzaora energije, održivog razvoja i zaštite životne sredine. Zatim, među zvanicama će biti predstavnici državnih institucija, nevladinih organizacija i medija. Više informacija o ovom događaju potražite na sledećem linku http://www.color.rs/serbiagoesgreen/

Vesna Vukajlović