Specijalistički seminar o korporativnom upravljanju

Srbija

privredna komora srbije

Privredna komora Srbije od 20. februara do 14. marta 2015. godine u Beogradu organizuje osmodnevni specijalistički seminar „Koporativno upravljanje za članove uprave privrednog društva“.

Seminar ima za cilj da pruži neophodna znanja i veštine koje članovi uprave u privrednim društvima treba da imaju kako bi mogli efikasno da učestvuju u procesu odlučivanja i vršenja nadzora u kompanijama, kao i da sa razumevanjem prate diskusiju i postavljaju relevantna pitanja i iz oblasti upravljanja i poslovanja koja im nisu struka, navedeno je u saopštenju Privredne komore Srbije.

Neke od tema koje će biti obuhvaćene seminarom su strateško planiranje, upravljanje rizikom, transparentnost i javnost poslovanja, finansijsko planiranje, poslovna etika i korporativno društvena odgovornost, prava i obaveze direktora i nadzornog odbora, a seminar će biti podeljen u četiri modula.

Seminar „Korporativno upravljanje za članove uprave privrednog društva“ razvijen je uz pomoć Međunarodne finansijske korporacije (IFC).

Sandra Jovićević

foto: pks.rs