Sledeće nedelje Beograd postaje domaćin stručnjacima za održivi energetski razvoj i životnu sredinu

Vesti | Srbija | Održivi razvoj

RENEXPO® WATER & ENERGY, najveći internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o održivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, zaštiti životne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti održaće se po peti put u Beogradu od 24. do 26. aprila.

Foto: RENEXPO

Ulaz na sajam je besplatan, uz obaveznu registraciju.

Sajam RENEXPO® WATER & ENERGY ove godine okupiće preko 2.000 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji će razmeniti mišljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energetike i životne sredine.

Sponzori ovogodišnjeg sajma su Procredit banka, Global Hydro, Siemens Gamesa, vinarija Bikicki, voda Tronoša, Termogamma Energy. Zvanična zemlja-partner je Nemačka, a pored 16 kompanija iz Nemačke, izlagači na sajmu su i 14 kompanija iz Holandije. Listu svih pogledajte ovde.

RENEXPO® 2017 video

Institucionalna podrška sajmu su Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo zaštite životne sredine, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao i ambasade Nemačke, Holandije i Izraela.

Foto: RENEXPO

Svečano otvaranje sajma je 24.aprila u 11:30 časova.

 

Konferencije su namenjene svima onima koji se bave aktuelnim temama: tretman otpadnih voda, (otpadne vode, voda za piće), infrastruktura voda, energetska efikasnost vodosnabdevanja, upravljanjem otpadom (waste-to-energy) i nove tehnologije, energetskom efikasnošću u industriji i zgradarstvu, biomasom, biogasom, solarnim i hidroelektranama, projektima izgradnje vetroparkova i začetkom razvoja jedne u potpunosti nove oblasti – električna vozila (industrija elektičnih automobila) i prateća infrastruktura.

Program konferencija možete pogledati na sledećem linku: http://renexpo-belgrade.com/sr/konferencije/program-konferencije/.

Zahvaljujući sponzorima, učešće na konferencijama ove godine je besplatno. REGISTRACIJA NA KONFERENCIJE

REECO kompanija poziva sve medije na svečano otvaranja sajma kao i na konferencije. REECO doo na svom press štandu nudi besplatnu promociju Vaših printanih materijala.

Za dodatne informacije posetite sajt: www.renexpo-belgrade.com.