Rešenja za naknadu za odvodnjavanje stižu od 1. novembra

Vesti | Srbija

 

Foto: Pixabay.com

JVP „Vode Vojvodine“ obaveštava sve obveznike naknade za odvodnjavanje da će dostava rešenja za preostalih devet meseci ove godine početi sutra 1. novembra.

Uz rešenje za preostala tri kvartala ove godine, obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnim dugovanjima za prethodni period.

Rešenja će se dostavljati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu isporučena tokom novembra.

Obveznici naknade za odvodnjavanje koji nisu saglasni sa rešenjem, mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo ovog dokumenta.

Rešenja će se dostavljati lično na adresu korisnika, kako je Zakonom o opštem upravnom postupku i predviđeno. Ne isporučena rešenja odmah se vraćaju u JVP „Vode Vojvodine“, a obveznici će uz ličnu kartu, što do sada nije bio slučaj, na bilo kojoj pošti moći dobiti kopiju tog rešenja.

Takođe, sve nedoumice mogu se i lično razrešiti u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, u šalter sali za rad sa strankama, od 10 do 14 časova. Osnovne informacije o svim vrstama naknada, kao i do sada, mogu se dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na brojeve 0800 21 21 21, 021 4881 – 433 i 021 4881 – 539.

Milisav Pajević