REECO Holding imenovao novi menadžment u REECO SRB

freREECO Holding predstavlja novi menadžment kancelarije u Novom Sadu koja je zadužena za Zapadni Balkan imenujući Ljiljanu A. Milanković, za projekt menadžera kompanije REECO SRB.

„Nastavljamo kao najveća platforma za prenos znanja u oblasti obnovljivih izvora energije. Pozivamo vas da zajedno radimo u cilju da područje Zapadnog Balkana postane  deo energetski efikasnog dela planete. Vidimo se u aprilu u Beogradu RENEXPO® Water & Energy događaju“ –  Ljiljana A. Milanković, projekt menadžer REECO SRB

Planovi za 2017. godinu i organizacija novog koncepta sajma  i konferencija RENEXPO® Water & Energy koji će u aprilu u Beogradu okupiti sve zainteresovane strane iz oblasti vode i energije iz zemalja Jugositočne Evrope i Zapadnog Balkana, zahtevaju umrežavanje svih zaposlenih u kancelarijama REECO Grupe. Realizacija ovog plana započeta je radnom posetom direktora REECO Grupe kancelariji u Novom Sadu.

Sajam RENEXPO® Water & Energy predstaviće izlagačke kompanije, konferencije i panele iz oblasti: hidroenergije, biogasa, biomase, fotonapona i vetroenergije, kao i više konferencija iz oblasti upravljanja vodama.

Posetioci će moći da vide prezentacije inovacija na polju energetski efikasne gradnje, toplotnih pumpi, kao i sistema za grejanje i hlađenje. Planirano je i da se na sajmu po prvi put od strane posetioca testiraju i energetski efikasna prevozna sredstva.

Kompletan program konferencija i pratećeg programa javnosti će biti predstavljen do kraja decembra.

„REECO Grupa je na ovom prostoru prisutna ne samo kao organizator sajmova i konferencija već kao i glasnik onoga što će u  budućnosti morati da urade sve države na ovom prostoru na polju energestske efiksanosti, obnovljivh izvora energije i zaštite okoline. Vizionarsko planiranje i naš predani tim sa iskustvom organizovanja sajmova u Nemačkoj, Austriji, Poljskoj i Srbiji je ključ našeg uspeha.  Mi smo jedna od vodećih organizatora koje prekogranično povezuju kompanije, kao i biznis sektor sa svojim korisnicima. Novi koncept sajma koji će u aprilu predstaviti REECO SRB biće izvanredna prilika da našim korisnicima na ovom prostoru to i u praksi i pokažemo “ – istakao je direktor kompanije Johan-Georg Roem.

Izvor: REECO SRB