Raspisan konkurs Intesa Farmer

Srbija

banca-Intesa

Banka Intesa raspisala je četvrti godišnji ciklus nagradnog konkursa Intesa Farmer za najbolje poljoprivredne proizvođače.

Kriterijumi za izbor farmera su godišnji rezultati prijavljenih ostvareni kroz poljoprivrednu proizvodnju, posedovanje sopstvenog prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces, kao i uspostavljena saradnja sa Bankom Intesom. Osim toga postoje i dodatni uslovi u posebnim kategorijama, tako je u kategoriji Intesa Ratar uslov i upotreba moderne i energetski efikasne mehanizacije; u kategoriji Intesa Voćar potrebno je da prijavljeni poseduju sistem za navodnjavanje, protivgradnu zaštitu i sertifikovane sadnice; za kategoriju Intesa Povrtar neophodno je posedovanje staklenika, plastenika ili proizvodnja povrća uz pomoć folije, dok je za kategoriju Intesa Stočar neophodan uzgoj rasnih grla stoke.

Na konkurs Intesa Farmer mogu se prijaviti svi poljoprivredni proizvođači koji su klijenti Banke Intesa, a polufinalisti biće proglašeni u septembru. Finalisti konkursa biće objavljeni u oktobru, kada će biti dodeljene i nagrade u vrednosti od 100 hiljada dinara u svim kategorijama.

Rok za podnošenje prijave je 29. jul 2016. godine.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

foto: bancaintesa.rs