Prva letnja škola u organizaciji Energetske zajednice

Energy-Efficiency-ExplainedOtvoreni regionalni fond za jugoistočnu Evropu – Energetska Efikasnost (ORF-EE), implementiran od strane Deutsche Gesellschaft für Internationalle Zusammenarbeit (GIZ), zajedno sa Energetskom zajednicom (EnC) organizuje EnC Letnju školu 2016. Reč je o prvoj školi Energetske zajednice, koja će se održati u Tirani u periodu od 03. do 10. septembra 2016. godine. Partnerska institucija i domaćin Letnje škole je Univezitet Polis iz Tirane.

 Škola je namenjena magistrantima i doktorantima, kao i  mladim stručnjacima iz vladinih institucija, kompanija, te istraživačima, NVO sektoru iz jugoistočne Evrope i šire. Program škole čine sve teme vezane za energiju, tačnije reč je o programu multidisciplinarnog tipa. Predavači su renomirani stručnjaci, kao visoko kvalifikovani i ugledni akademici. Učešće i smještaj učesnika su plaćeni od strane organizatora.

Krajnji rok za prijavu je 31.03.2016. Sve dodatne informacije možete dobiti putem sledećeg linka: https://www.energy-community.org/portal/page/portal/ENC_HOME/SECRETARIAT/Summer_School

V.V.