ProAkcija na Adi Ciganliji

Mobilnost | Srbija | Održivi razvoj

VW UP_PhotoPovodom još jedne uspešne godine poslovanja ProCredit banka drugi put zaredom organizuje ProAkciju – događaj posvećen prijateljima banke, ali i svima onima koji žele da nauče nešto novo i uživaju u dobroj zabavi. ProAkcija, događaj dobrih vibracija biće održan u petak, 08. jula 2016. godine od 17.30 sati na prostoru „Kamengrad“ (ulaz na Adu Ciganliju iz Radničke ulice).

Na početku ovog jedinstvenog porodičnog događaja biće organizovane zanimljive radionice posvećene edukaciji, ekologiji i elektronskom bankarstvu, koje će kroz interaktivne kontakte upoznati posetioce sa korišćenjem mobilnih tehnologija u bankarstvu putem i preneti posvećenost banke zdravijem i lepšem okruženju. Uz šarmantnog voditelja Dejana Pantelića, atmosferu će svojim nastupom ulepšati dečiji hor Čarolija, koji je pripremio zanimljiv muzički program za najmlađe učesnike. Jedan deo ekološke radionice biće posvećen i upoznavanju sa prvim električnim automobilima u Srbiji koje od ove godine u svom transportu koristi ProCredit banka.

Prava žurka i muzičko putovanje kroz najpoznatije domaće i strane hitove počinje kada na scenu izađe čuveni trubački orkestar Dejan Petrović Big Bend. Njihovi nastupi poznati su po fenomenalnoj atmosferi upravo zato što je spisak hitova koje obrađuju u poznatom trubačkom maniru veoma širok – od Partibrejkersa do Elvis Prislija. Za petak su pripremili i neka nova iznenađenja pa je ovaj nastup prava poslastica ProAkcije.

Kulminacija prave karnevalske atmosfere biće do sada neviđeni muzički vatromet koji će nebo iznad Ade obojiti ProCredit bojama. Bajkoviti prizor muzičkog vatrometa učiniće ProAkciju događajem za pamćenje u kome može da uživa cela porodica.

Ulaz je besplatan i ako u petak 08. jula svratite na Adu Ciganliju i prošetate se do Kamengrada imaćete priliku da prisustvujete provodu koji ćete dugo pamtiti.

Satnica:

17.30 do 19.30 porodične radionice

19.30 – 20.30 dečiji hor Čarolija

20.30 – 22.00 Dejan Petrović Big Bend

22.00 muzički vatromet

V.V.