Prijavljivanje za Nacionalnu nagradu za DOP do 16.decembra 2016

Srbija

28-11-2016-dop2016-01PKS poziva sva privredna društva koja su svojim inicijativama i programima u protekle dve godine dala doprinos društvenoj odgovornosti da se prijave za prestižnu nagradu.

Nacionalna nagrada za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije koja se dodeljuje bijenalno šesti put, ustanovljena je sa idejom da se definiše doprinos privrednih društava društvenoj odgovornosti i identifikuju najbolji programi i inicijative u protekle dve godine. Preduzeća koja pokažu da se društveno odgovorno ponašaju dobiće plaketu i povelju sa pravom korišćenja logotipa nagrade u promotivnim aktivnostima naredne dve godine.

Jedinstvena metodologija izbora odvaja ovu nagradu od sličnih jer na ravnomeran način tretira različite aspekte poslovanja. Obuhvaćeno je pet osnovnih stubova DOP-a: zaposleni, životna sredina, tržište, imovina i zajednica.

Takmičenje za „Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje“ koje se održava svake druge godine pokrenuto je radi afirmacije osnovnih vrednosti društveno odgovornog poslovanja (DOP), kao i širenja svesti o njegovom značaju.

Za vise informacija pošaljite mail na: csr@pks.rs

Izvor:pks.rs

Vesna Vukajlović