Premijum G-Drive gorivo donelo NIS-u Grand Prix

Vesti | Goriva | Nafta

Кompanija NIS dobitnik je prestižnog Grand Prix priznanja koje najuspešnijim učesnicima i izlagačima 54. Međunarodnog salona automobila u Beogradu tradicionalno dodeljuje stručni žiri Beogradskog sajma.

Foto: NIS

Ovo značajno priznanje, koje je NIS-u uručeno za promociju premijum G-Drive goriva i stručnu komunikaciju sa potrošačima, potvrđuje inovativan pristup i najviši kvalitet sajamskog nastupa NIS-a, ukazuje na atraktivnost i svetski dizajn izložbenog prostora i ističe visoki kvalitet i prednosti NIS-ovih proizvoda.

Upotpunjen nastupom čuvenog G-Drive Racing tima i vizuelno potpomognut njihovim moćnim narandžastim trkačkim bolidom, NIS-ov štand u hali 4 Beogradskog sajma stavljen je u centar pažnje brojnih posetilaca.

U ime kompanije NIS, ovo značajno priznanje primio je Aleksej Černjikov, direktor Bloka Promet, kome se pridružio i Roman Rusinov, glavni vozač i menadžer G-Drive Racing tima, jedini ruski vozač koji je nosilac titule svetskog šampiona i koji se ove godine predstavio posetiocima sajma na štandu NIS-a.

Кompanija NIS, vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, pomerila je granice uobičajenog sajamskog nastupa i pružila svim ljubiteljima automobilizma i moćnih automobila nesvakidašnju priliku da u hali 4 Beogradskog sajma upoznaju slavnog Romana Rusinova, dobiju više informacija o G-Drive Racing timu, tradicionalnom učesniku dvadesetčetvoročasovnog „Le Man“ trkačkog izazova i trostrukom šampionu Evropske serije „Le Mana“ i da tokom svih deset dana trajanja manifestacije vide izložen i pravi trkački bolid ekipe G-Drive Racing – prototip Oreca.

Zvanično gorivo G-Drive Racing tima je premijum G-Drive, koje, zahvaljujući aktivnim komponentama poslednje generacije, omogućava poboljšane performanse motora kao i profesionalnu zaštitu sistema za gorivo.

Ovaj premijum derivat dostupan je i potrošačima u Srbiji i regionu, na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Milisav Pajević