Preliminarna rang lista studija i projekata na osnovu javnog konkursa za dodelu sredstava Zelenog fonda

 

Foto: Milisav Pajević

Utvrđen predlog Preliminarne rang liste vrednovanja i rangiranja studija i projekata na osnovu javnog konkursa za dodelu sredstava Zelenog fonda za podsticanje obrazovnih, istraživačkih i razvojnih studija i projekata u oblasti zaštite životne sredine, u 2018. godini.

Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je juče Preliminarnu rang listu studija i projekata na osnovu javnog konkursa za dodelu sredstava Zelenog fonda za podsticanje obrazovnih, istraživačkih i razvojnih studija i projekata u oblasti zaštite životne sredine, u 2018. godini, koji je Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo 30. avgusta 2018. godine.

Rok za podnošenje primedbi je osam dana od dana objavljivanja Preliminarne rang liste studija i projekata.

Primedba se može dostaviti preporučenom poštom ili neposredno preko pisarnice Uprave za zajedničke poslove republičkih organa na adresu: Ministarstvo zaštite životne sredine, ul. Omladinskih brigada 1, 11070 Novi Beograd, sa naznakom: „PRIMEDBA po Konkursu Zelenog fonda iz 2018. godine”.

Uvid u podnete zahteve učesnici konkursa mogu izvršiti u roku od tri radna dana, počev od narednog dana od dana objavljivanja Preliminarne liste, u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine, ul. Omladinskih brigada 1, Novi Beograd, III sprat, kacelarija 325, od 7:30 do 15:30 časova. Kontakt telefon: 011/31 21 241.

Preliminarnu rang listu možete preuzeti ovde.

Milisav Pajević