Praznična akcija zidnih gasnih kotlova u BOSCH-u

Srbija

bosch

Kompanija „Bosch“ saopštila je da će od ponedeljka 8. decembra 2014. godine početi da važe nove praznične akcijske cene gasnih kotlova. Akcija će se odnositi na zidne gasne kotlove tipa GAZ 6000 snage 24 i 28kW.

Kotao je kombinovan, služi za grejanje stambenog prostora i zagrevanje tople vode. Takođe, postoji i mogućnost dogrevanja vode iz solarnog akumulacionog bojlera. Kotao poseduje i trobrzinsku cirkulacionu pumpu.Osim toga, GAZ 6000W opremljen je modulacionim ventilatorom – ventilator sa promenljivim brojem obrtaja i novim interfejsom sa LCD displejom. Nivo buke spušten je ispod 36 dB, a proces montaže je pojednostavljen.

Zidni gasni kotao opremljen je standardnim sigurnosnim uređajima (sigurnosni ventil, termostat za pregrevanje, elektrode za detekciju plamena). Postavljen je sigurnosni ventil na strani PTV od 15 bar-a i vodeni prekidač koji obezbeđuje rad sistema samo kada postoji protok odnosno pritisak tople vode.

Ovaj kotao nalazi se u prodaji od sredine septembra 2014. godine, a svi zainteresovani mogu ga kupiti do 1. februara 2015. godine.

Inače, kompanija „Bosch“ učestvovala je i na nedavno održanom kongresu o klimatizaciji, grejanju i hlađenju. Četrdeset peti po redu kongres i izložba o KGH održan je od 3. do 5. decembra 2014. godine u Beogradu, a između ostalog prisustvovali su mu predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike, Ministarstva privrede, Inženjerske komore Srbije, kao i predstavnici kompanija koje se bave ovim blastima.

foto: bosch-climate.rs