Ponovljen javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije sistema za odvodnjavanje Srbobran

Foto: Milisav Pajević

Komisija za planove Skupštine opštine Srbobran oglasila je ponovljeni javni uvid u nacrt Plana detaljne regulacije sistema za odvodnjavanje Srbobran.

Nacrt dokumenta dostupan je javnosti od 15. do 29. januara, u prostorijama Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Opštinske uprave Srbobran, dok je grafički deo Nacrta plana izložen i na oglasnoj tabli.

Zainteresovana pravna i fizička lica svoje predloge, primedbe i sugestije na Plan detaljne regulacije sistema za odvodnjavanje Srbobran, koji je izrađen od strane Zavoda za urbanizam Vojvodine, mogu dostaviti u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, najkasnije do 29. januara u 14 časova.

Komisija za planove donela je i zaključak o pokretanju javnog uvida u nacrt izmena i dopuna Plana generalne regulacije naselja Srbobran. Javni uvid će trajati od 15. januara do 13. februara ove godine, i dokument će biti izložen u Odeljenju za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Opštinske uprave Srbobran. Grafički deo nacrta Plana biće izložen na oglasnoj tabli. Predlozi, primedbe i sugestije mogu se poslati u pisanoj formi Odeljenju za urbanizam, stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Opštinske uprave Srbobran do 13. februara ove godine.

Milisav Pajević