Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine doneo odluku o dodeli sredstava za unapređenje saznanja učenika o efkasnom korišćenju energije

psemr

Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine AP Vojvodine doneo je odluku o dodeli bespovratnih finansijskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata nevladinih organizacija i neprofitnih institucija u 2016. godini za unapređenje saznanja dece u predškolskim ustanovama i učenika osnovnih i srednjih škola o efikasnom korišćenju energije.

Kako je saopšteno, komisija Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine donela je odluku o raspodeli 4 miliona dinara na 26 ustanova i organizacija sa teritorije AP Vojvodine, a po ovom konkursu.

Podsetimo, konkurs za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata nevladinih organizacija i neprofitnih institucija u 2016. godini za unapređenje saznanja dece u predškolskim ustanovama i učenika osnovnih i srednjih škola o efikasnom korišćenju energije raspisan je 2. marta 2016. godine.

Odluku možete pogledati na sledećem linku.

Sandra Jovićević

foto: psemr.vojvodina.gov.rs