Podnet zahtev za izdavanje saglasnosti za Postrojenje za preradu široke frakcije lakih ugljovodonika

Srbija

ministarstvo-poljoprivrede rtv.rs

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine saopštilo je da je ovom ministarstvu dostavljen zahtev za izdavanje saglasnosti i dokument Izveštaj o bezbednosti, operatera „Standard gas“ Novi Sad, za Postrojenje za preradu široke frakcije lakih ugljovodonika u Odžacima.

Uvid u dostavljeni Izveštaj o bezbednosti može se izvršiti u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i u prostorijama SO Odžaci, Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, u trajanju od 20 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

Mišljenje i primedbe na razmatrani Izveštaj o bezbednosti mogu se dostaviti ministarstvu, u roku od 20 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.

Javna rasprava i prezentacija biće održana 21. septembra 2016. godine u prostorijama SO Odžaci, Odeljenja za urbanizam, stambeno-komunalne, imovinsko-pravne poslove i zaštitu životne sredine, kancelarija br. 27, ul. Knez Mihajlova br. 24, Odžaci, sa početkom u 11 časova.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

foto: rtv.rs

izvor: eko.minpolj.gov.rs

Sandra Jovićević