Počeo RENEXPO sajam u Skopju!

Prvi međunarodni RENEXPO® NMK sajam  sa pratećim konferencijama koje će okupiti poslovne lidere, donosioce odluka, lokalne, međunarodne stručnjake i proizvođače opreme održava se u Kongresnom centru hotela Alekandar Palace u Skopju 3. i 4. decembra 2019. godine.

Foto: RENEXPO NMK

Sajam je svečano otvorio potpredsednik Vlade za ekonomska pitanja, prof. dr Kočo Angjušev i ambasador Savezne Republike Nemačke u Severnoj Makedoniji, Nj.E. Tomas Gerberih.

Na konferencijama će stručnjaci iz Severne Makedonije, regiona i sveta predstaviti svoje radove o planiranim i realizovanim projektima koji najbolje ilustruju najnovija rešenja i trendove u oblasti energetike, zaštite voda i upravljanja otpadom.

Teme, okrugli stolovi i diskusije na RENEXPO sajmu su veoma relevantni za kvalitet života stanovnika Severne Makedonije i direktno utiču na ekonomski razvoj čitavog regiona. Veliku pažnju privlači konferencija o  fotonaponskim elektranama i solarnoj energiji.  Biće prikazana najnovija  tehnološka rešenja i primeri dobre prakse, kako za velike sisteme tako i za domaćinstva i mala i srednja preduzeća.

PROGRAM KONFERENCIJE:

UTORAK, 3. DECEMBAR

  • Prva konferencija o fotonaponskim elektranama i solarnoj energiji
  • Ceremonija otvaranja – Energy Talk
  • Prva konferencija o upravljanju čvrstim otpadom – od otpada do energije
  • Prva konferencija o održivom upravljanju vodama i otpadnim vodama

SREDA, 4. DECEMBAR

Zvanični program otvaranja počinje u utorak, 3. decembra u 11.30. Za više informacija posetite internet stranicu renexpo-nmk.com.

Izvor: RENEXPO NMK