Počele prijave za dvanaestu Regatu u organizaciji JVP „Vode Vojvodine“

Mobilnost

Foto: JVP „Vode Vojvodine“

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ ove godine tradicionalno organizuje dvanaestu po redu regatu duž 300 kilometara vojvođanskih kanala.

Svi zaljubljenici u plovidbu moći će da uživaju u periodu od 14. do 23. avgusta u desetodnevnom krstarenju ravnicom.

Prijave su u toku i trajaće do popune mesta, a najkasnije do 10. jula 2020. godine.

Obrazac za prijavu može se preuzeti OVDE ili lično u JVP „Vode Vojvodine“ u Novom Sadu (Bulevar Mihajla Pupina 25, treći sprat, kancelarija broj 11) u periodu od 9 do 13 časova. Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole potrebno je dostaviti lično, poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu mzivkovic@vodevojvodine.rs. Za učešće u regati potrebno je imati registrovano plovilo.

Preduzeće podseća nautičare da je broj mesta u regati ograničen zbog organizacionih razloga. Više informacija o prijavi može se dobiti i putem telefona 021/48-81-409 ili 021/48-81-583.

Organizacijom regate, JVP „Vode Vojvodine“ želi da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu, nautički turizam, specifične kulturne sadržaje i aktivan odmor u Vojvodini. Regata je istovremeno i jedinstvena prilika da žitelji mesta na obalama reka i kanala aktivno učestvuju u ovom zanimljivom događaju.

Izvor: JVP „Vode Vojvodine“