Održana radionica projekta „coop MDD“

Foto: pzzp.rs

Prošle nedelje u Koprivnici u Hrvatskoj održana je radionica „Izveštavanje za prvi projektni period“ projekta „coop MDD“, koji je finansiran od strane Evropske unije kroz Prekogranični Dunavski program – Intereg 2014-2020.

Radionici je bila podeljena u dva dela. Prvi deo radionice imao je za cilj davanje saveta i instrukcija za rad u elektronskoj aplikaciji za podnošenje izveštaja, kao i instrukcija i saveta u pogledu strukture, sadržaja izveštaja, informacija od značaja za Prvostepenu kontrolu. Drugi deo radionice je bio usmeren na pojašnjenje prihvatljivih troškova i dokumentacije neophodne za pravdanje troškova, uz diskusiju i komentare o različitim nacionalnim okvirima vezanim za pribavljanje i sačinjavanje dokumentacije evidencije troškova.

Radionica je održana u organizaciji „Javne ustanove za upravljanje zaštićenim delovima prirode na području Koprivničko – Križevačke županije“ iz Korpivnice Hrvatska. Radionici su prisustvovali predstavnici stručnih institucija učesnika projekta iz Austrije, Mađarske, Hrvatske, Slovenije i Srbije, u kojima se planira uspostavljanje Rezervata biosfere „Mura-Drava-Dunav“.

izvor: pzzp.rs

Sandra Jovićević