Novi ciljevi i izazovi u obnovljivim izvorima energije i zaštiti životne sredine na Zapadnom Balkanu

myriam-dobrotaNakon uspešnog predstavljanja RENEXPO® sajma i konferencija inostranim ekspertima, industriji, i  investitorima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Myriam Dobrota otvorila je novo poglavlje u regionu.

Od decembra 2016. godine njena kompanija RESENVA – Consulting u Novom Sadu, obavljaće istraživanje tržišta i razvoj investicija internacionalne industrije u obnovljivim izvorima i zaštiti životne sredine, obezbeđujući vezu između regionalnih interesenata u privatnom, kao i javnom sektoru.

Vodni sektor u regionu biće pokriven od strane TCC Danubius udružen sa GWP (German Water Partnership), čije aktivnosti će Dobrota obavljati za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, i Makedoniju pod istom adresom.

“ Poslednje 3 godine su bile veliki izazov za mene. U veoma kratkom periodu brend RENEXPO® i novo tržište u regionu su otvoreni i pozitivno prihvaćeni. Uživala sam u svakom momentu u mom prethodnom angažmanu sa REECO, ali se radujem unapred novim i mnogo većim ciljevima i izazovima koji su ispred mene”

V.V.