Nije potrebna izrada Studije o proceni uticaja na životnu sredinu za tretman otpada u Kragujevcu i Sremskoj Mitrovici

Srbija | Upravljanje otpadom

ministarstvo-poljoprivrede rtv.rs

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije izdalo je obaveštenje u kojem je navedeno da su doneta Rešenja kojim se nosilac projekta „REC-EE-O“ iz Beograda oslobađa od izrade Studije o proceni uticaja na životnu sredinu za projekte tretmana elektronskog i električnog otpada u Sremskoj Mitrovici i Kragujevcu.

Kako je navedeno u saopštenju, svi zainteresovani mogu izvršiti uvid u podneta rešenja u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine ili na internet sajtu resornog ministarstva u roku od 10 dana od objavljivanja rešenja. Primedbe i sugestije mogu se podneti u roku od 15 dana od objavljivanja oglasa.

Rešenje o oslobađanju od izrade Studije o proceni uticaja na životnu sredinu za projekte tretmana elektronskog i električnog otpada u Sremskoj Mitrovici možete pogledati na sledećem linku.

Rešenje o oslobađanju od izrade Studije o proceni uticaja na životnu sredinu za projekte tretmana elektronskog i električnog otpada u Kragujevcu možete pogledati na sledećem linku.

Sandra Jovićević

foto: rtv.rs