Najlepši bicikl na svetu je srpski električni bicikl

Srbija

arc1Politika prenosi da je najlepši bicikl na svetu – srpski električni bicikl beogradske kompanije Ono Bikes, ocenio je BBC, a saopštila danas Prviredna komora Srbije.

Visoko priznaje stiglo je nakon zapaženog nastupa Ono Bikes na Pioneers festivalu u Beču, u maju ove godine, koji je podržala PKS i na kome su beogradski bicikl i vizija srpske kompanije privukli pažnju velikog broja posetilaca i investitora i lansirali ih u vrh BBC-jeve liste.

Ta svetska medijska korporacija objavila je listu najlepših bicikala u 2016. godini, na kojoj prvo mesto zauzima „Arc hont”, prvi model srpskog proizvođača električnih bicikala, ručni rad, jedinstven u svetu po dizajnu i tehnologiji.

„Ovo je za nas do sada najprijatnije iznenađenje, najznačajnije priznanje i veliki podsticaj za dalji razvoj, a naši novi modeli biće još kvalitetniji, brži, udobniji i atraktivniji. Osim potvrde da naš tim radi odlično, dobili smo i najbolju preporuku potencijalnim investitorima, pre svega iz Amerike i Zapadne Evrope”, izjavio je je jedan od osnivača i direktor kompanije Marko Šćepanović.

Izvor: politika.rs

Vesna Vukajlović