Nacionalni parkovi Crne Gore predstavili u Beču oblike aktivnog odmora u prirodi

Vesti | Region

Foto: JP Nacionalni parkovi Crne Gore

U cilju promocije turističke ponude zasnovane na aktivnom odmoru u prirodi, Nacionalni parkovi Crne Gore učestvuju na Sajmu turizma u Beču zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

Pored predstavnika JPNPCG i NTO CG, na sajmu „Ferien Messe 2019“ koji se održava u Beču, od 10. do 13. januara 2019. godine, učestvovaće i predstavnici turističke privrede Crne Gore.

Brojni posetioci Sajma zainteresovani su za turističku ponudu svih pet crnogorskih nacionalnih parkova, pešačenje, planinarenje, biciklizam, rafting rekom Tarom, kampovanje, kao i za sve druge oblike aktivnog odmora u prirodi.

JP „Nacionalni parkovi Crne Gore“ u kontinuitetu unapređuje postojeću turističku ponudu zasnovanu na aktivnom turizmu i turisti sve više žele da posete i upoznaju pet nacionalnih parkova.

Lepota i netaknuta priroda crnogorskih nacionalnih parkova, uz raznovrsnu turističku ponudu, jedan su od glavnih motiva posjete našoj zemlji.

Za turističku industriju, sajam „Ferien“, predstavlja vodeći sajam na austrijskom tržištu, na kojem svoju ponudu predstavljaju svi sektori turističke privrede, a poslovni korisnici imaju priliku da uspostave vredne kontakte sa turoperatorima i medijima sa tržišta Austrije.

Sajam svake godine poseti veliki broj medijskih kuća i više od 150.000 posetilaca.

Milisav Pajević