Lidl najavio prodaju automobila

Vesti | Svet

Foto-ilustracija: Pixabay

Kada sledeći put kupci svrate po hleb i mleko u Lidlove prodavnice u Nemačkoj mogu da pazare i jedan automobil. Kako je većina cena u ovim supermarketima diskontna, tako će biti i sa automobilima.

Naime, u njihovim prodavnicama, za sada samo u Nemačkoj, od 1. marta mogu se kupiti i automobili, navodi se u saopštenju ove kompanije.

U ponudi su tri modela Reno Tvingo, Reno Klio 5 i Krosover Kija Stonik. Ponuđeni modeli mogu se uzeti na lizing koji traje 48 meseci.

Reno Tvingo može se kupiti za 99 evra mesečno, Reno Klio za 109 evra mesečno, dok se Krosover Kija Stonik prodaje po ceni od 135 evra mesečno.

Kako ponuda važi do isteka zaliha, srećnici koji kupe automobil u ovom supermarketu mogu da računaju na dostavu vozila, a u ponudi je i ugovor o održavanju od 20,80 evra mesečno. Ukoliko to žele, prilikom kupovine, moguće je i osigurati vozilo.

Ova kompanija je već imala sličnu akciju, tako je 2019. godine u roku od nedelju dana rasprodato 1.000 modela Fijata 500. Lidl je kompanija koja posluje u gotovo celoj Evropi, možda u budućnosti po novi automobil i mi odemo do supermarketa.

Milica Radičević