Lepe vesti za vozače električnih automobila – omogućeno besplatno punjenje u Beogradu na vodi

Mobilnost

Punjenje električnih automobila u Beogradu dostupno je na nekoliko javnih lokacija širom grada, a najnovija među njima nalazi se u okviru Beograda na vodi.

Dobra vest za sve koji voze popularne „nečujne četvorotočkaše“ je da sada mogu da siđu do omiljenog gradskog šetališta Sava Promenade i napune svoje vozilo svakog dana od 6 do 22 časa.

Na parkingu pored Sava Plej parka postavljen je punjač na kojem mogu da se pune dva automobila istovremeno. Operater na parkingu izdaje kartice za besplatno korišćenje ove pogodnosti, uz maksimalno zadržavanje jednog vozila do četiri sata.

Foto: Executive Group

Poršeov najnoviji, potpuno električni model Porše Tajkan, imao je privilegiju da prvi proba savremeni punjač postavljen na poznatom beogradskom šetalištu.

Beograd na vodi posvećuje veliku pažnju svim održivim vidovima saobraćaja. Prioritet u planiranju saobraćaja u okviru projekta dat je biciklistima i pešacima, a uvođenje punjača za električne automobile je još jedan doprinos kompanije stvaranju zdravog životnog okruženja.