LED rasveta u Kozarskoj Dubici

Region

469263Odbornici Skupštine opštine Kozarska Dubica usvojili su Odluku o raspisivanju javnog poziva za obavljanje komunalne delatnosti rekonstrukcije, upravljanja i održavanja javne rasvete na području opštine Kozarska Dubica u LED tehnologiji.

„Ovom odlukom ovalšćuje se načelnik opštine da objavi javni poziv, jer bi prelaskom na LED tehnologiju postigli značajne uštede u troškovima električne energije i održavanja u odnosu na postojeće stanje koje je loše i predstavlja ogromno finansijsko opterećenje za opštinski budžet“, obrazložio je V.D. načelnika opštinskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Darijan Babić.

Uz dodatna obrazloženje koja su odbornicima dali načelnik opštine Radenko Reljić i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Darko Banjac, usvojena je Odluka o raspisivanju javnog poziva za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javne rasvete na području u LED tehnologiji, a najavljeno je da će odbornici ubrzo razmatrati i Elaborat o stanju javne rasvete na području opštine.

Izvor: srna.rs

V.Vukajlović