Climate Launchpad, svetsko takmičenje zelenih poslovnih ideja

Da li imate poslovnu ideju u vezi sa zaštitom životne sredine, klimatskim promenama ili održivošću? Da li imate sve što je potrebno da biste postali preduzetnik? Pozivamo vas da učestvujte u Climate Launchpad, najvećem svetskom takmičenju zelenih poslovnih ideja, koje i ove godine realizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Climate-KIC organizacijom. Naša misija je da potencijal čistih tehnologija usmerimo ka borbi sa klimatskim promenama. Konkurencija širom sveta uveliko radi na razvoju ovakvih ideja. Nemojte čekati budućnost, stvarajte je!

Ko može da učestvuje?

  • Svako ko ima perspektivnu ideju o čistim tehnologijama/zelenom biznisu, a da je startap, MSP, istraživač, student, organizacija, konsultant, kompanija ili kombinacija istih
  • Startap kompanija mora biti osnovana pre manje od godinu dana, sa manje od 200.000 evra u investicijama i da još nije prodala nijedan proizvod ili prototip.

Climate Launchpad takmičenje nudi pomoć i podršku u započinjanju sopstvenog biznisa:

  • Dvodnevni Bootcamp, u kome će vas međunarodni trener naučiti sve što treba da znate o pokretanju biznisa.
  • Šest Intenzivnih treninga gde ćete usavršiti svoje veštine, sposobnost prezentovanja i poslovni model. Posle toga, spremni ste da učestvujete na nacionalnom takmičenju pred nacionalnim žirijem. Najbolja tri kandidata iz svake zemlje učestvuju na Grand Finalu.
  • Mogućnost prezentacije ideje pred respektabilnim nacionalnim i međunarodnim žirijem, kao i potencijalnim investitorima.

Najboljih 10 kandidata iz velikog finala dobiće direktan pristup Climat-KIC Accelerator, EU programu za pokretanje biznisa, koji je fokusiran na zelena preduzeća. Najbolja tri učesnika Grand Finala osvojiće novčane nagrade u iznosu od 2.500 do 10.000 evra.

Rok za apliciranje:

6.6.2018.

Zainteresovani? Više informacija: https://climatelaunchpad.org

Apliciranje: https://climatelaunchpad.org/application-form