Kompanija FCA pokrenula novu akciju reciklaže starih automobila

Srbija | Održivi razvoj

download

Kompanija „Fijat Krajsler automobili Srbija“ započela je novu ekološku akciju reciklaže starih vozila „Biram da recikliram, biram da vozim Fiat“.

U okviru akcije mogu se zameniti automobili stariji od 10 godina, ali i havarisana vozila za nove automobile marke „Fijat“. Popusti koji se dobijaju za kupovinu novih automobila kreću se između 2000 i 2500 evra.

Komercijalni direktor kompanije „Fijat Krajsler automobili Srbija“ gospodin Umberto Janučeli izjavio je da automobil marke „Panda“ sa popustom košta 7999 evra, dok rata na 7 godina iznosi 79 evra mesečno; automobil marke „Punto“ sa popustom se može dobiti za 8990 evra uz ratu od 89 evra mesečno na 7 godina, dok se automobil marke „Fijat 500L“ može uzeti za 9990 evra, a rata na 7 godina će iznositi 99 evra mesečno. On je naglasio da kupovinom automobila koji kao gorivo koriste metan ili tečni naftni gas, kupci za četiri godine mogu ostvariti uštedu u vrednosti novog automobila.

Cilj akcije je da se promeni svest kupaca kako bi se odlučivali za kupovinu novih i ekološki čistih vozila, a akcija će trajati do 31. marta 2016. godine.

Sandra Jovićević

foto: en.wikipedia.org