Kompanija ABB izazvala buduće inženjere na takmičenje iz robotike!

Foto: Brand New Engineers – Od integrala do inženjera

Za sve buduće inženjere, kompanija ABB po deseti put, organizuje projekat „Brand New Engineers — Od integrala do inženjera” , koji se održava od 17. novembra do 14. decembra ove godine. Sa ponosom najavljuje i drugo takmičenje iz robotike u sklopu projekta „ABB Robo Challenge — Dodirni budućnost”.

Samo takmičenje se sastoji iz dva kola – (I: 17-18.11; II: 23.11). Svoje prijave možete poslati od 28. oktobra do 11. novembra.

Takmičenje je otvoreno za ekipe od 3 do 4 člana sa mogućnošću individualnih prijava.

Prvo kolo podrazumeva rad na računaru u vidu optimizacije unapred pripremljenih templejta za upravljanje robotom u simulacionom okruženju ABB RobotStudio. Profesori Elektrotehničkog fakulteta će ih kroz kratku obuku uvesti u samo okruženje i rad u njemu.

Foto: Brand New Engineers – Od integrala do inženjera

Dve do tri ekipe čija nadograđena rešenja budu dala najbolje rezultate, imaće priliku da svoje rešenje implementiraju na pravom industrijskom robotu.

Za učešće na takmičenju nije neophodno predznanje iz robotike, tako da je ovo savršena prilika za sve vas koji želite da se oprobate u ovoj uzbudljivoj oblasti, a ne znate odakle da počnete.

Prijave izvršite OVDE.

Za najuspešnije timove generalni pokrovitelj, kompanija ABB, obezbedila je vredne nagrade. Za sve informacije i obaveštenja pratite sajt http://brandnewengineers.rs/.

Izvor: Brand New Engineers – Od integrala do inženjera