Jeftinija ulja i maziva

Vesti | Goriva
Foto: Kompanija NIS

Foto: Kompanija NIS

Kompanija NIS obezbedila je posebne pogodnosti prilikom kupovine proizvoda iz asortimana NISOTEC ulja i maziva na svim NIS PetrolGAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji.

Popust od 10 odsto namenjen je svim potrošačima prilikom kupovine odabranih NISOTEC proizvoda na maloprodajnim objektima kompanije NIS, dok korisnici NIS „Agro kartice“ i NIS „Taksi kartice“ ostvaruju popust do 25 odsto.

Detaljne informacije o NISOTEC letnjoj akciji koja traje do 31. avgusta, kao i spisak proizvoda koji su obuhvaćeni akcijom, dostupne su na internet sajtu www.nisotec.eu ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 0800008888.

Upotrebom NISOTEC ulja i maziva, koja se prave od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, obezbeđuje se ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.

NISOTEC brend kompanije NIS nagrađen je i na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

Milisav Pajević