Izvodi se komunalno uređenje Kragujevca

Vesti | Srbija

 

Foto. Milisav Pajević

Foto. Milisav Pajević

Radnici JKP Zelenilo iz Kragujevca uklanjali su ambroziju na stadionu Jadran u Mesnoj zajednici Sušica.

U toku su radovi na okopavanju rastinja i šiblja na prostoru memorijalnog kompleksa Slovačko groblje i platoa Gradske uprave, kao i farbanju i popravci klupa u centru grada.

Pored toga, u naselju Veliko polje u ulicama Brionska i Milovana Dragića obavljeni su radovi na vraćanju kamenog materijala posle obilnih kiša.

Ekipe signalizacije JKP Šumadija Kragujevac, obeležavale su pešačke prelaze u ulici Save Kovačevića, kao i popravku i zamenu nedostajuće vertikalne signalizacije u naseljima Vinogradi, Aerodrom, Pivara, Erdoglija, Stanovo i Male Pčelice.

Služba signalizacije obeležavala je pešačke prelaze sa natpisom “škola“ u ulicama Kneza Miloša, Vuka Karadžića i Branka Radičevića, a biće nastavljeni radovi na popravci i zameni nedostajuće vertikalne signalizacije.

Pored košenja trave u Atinskoj ulici, naselju Lepenica II, koritu reke Lepenice i Velikom parku, Radnici JKP Zelenilo uklanjali su ambroziju na stadionu Jadran u MZ Sušica. U toku su radovi na okopavanju rastinja i šiblja na prostoru memorijalnog kompleksa Slovačko groblje i platoa Gradske uprave, kao i farbanju i popravci klupa u centru grada.

Milisav Pajević