Izabrane najlepše bašte Podgorice

Vesti | Region

Najljepša podgorička bašta 2019. godine nalazi se u selu Podhum u Tuzima, a uređuju je Mirela i Ramiz Orahovac, odlučio je žiri konkursa za izbor najlepše bašte Podgorice.

Foto: Milisav Pajević

Drugo mesto osvojila bašta koju uređuje Vesna Nikčevič, a nalazi se u selu Vranj, a treću bašta Milke Vlahović u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Žiri je odlučio da ove godine uruči i specijalnu nagradu – najljepša podgorička bašta po oceni građana, a to je, bez dileme, bašta porodice Vujačić, koja se nalazi u zetskom selu Gošići.

„Peti izbor za najljepšu podgoričku baštu održan je u organizaciji Prvog nezavisnog portala glavnog grada Volim Podgoricu i Turističke organizacije Podgorice, a uz podršku sponzora koji su obezbedili nagrade pobednicima – Hotelska grupa Montenegrostars, već tradicionalno, nagrađuje prvoplasiranu baštu porodičnim vikendom u jednom od najljepših crnogorskih hotela Splendid”, saopšteno je iz Glavnog grada Podgorice.

Nagradu za najlepšu baštu Podgorice po oceni građana, vikend za dvoje u Hotelu Zlatibor u Čanju, obezbedila je Šajo grupa.

Drugu i treću nagradu, porodični ručak, obezbedili su poznati podgorički restorani Salaš 23 i Mayka.

Podgoričko Zelenilo uručiće pobednicima po jednu biljku iz svog rasadnika, a svi nagrađeni će dobiti i diplome.

Milisav Pajević