Hidroenergija Balkan 2018 – izveštaj o investicionim projektima

Na raspolaganju vam je besplatan izveštaj o investicionim projektima za izgradnju i modernizaciju hidroelektrana

Uoči drugog godišnjeg Međunarodnog samita i izložbe „Hidroenergija Balkan 2018„, tim analitičara Vostok Capital-a sprovela je istraživanje investicionih projekata za izgradnju i modernizaciju hidroelektrana na području Balkana, koji obuhvata:

  • Spisak najperspektivnijih investicionih projekata u regionu (izgradnja i modernizacija velikih i malih hidroelektrana)
  • Kriterijumi za izbor tehnologija i opreme koje su odredili rukovodioci operatora Hidroelektrana
  • Inovativni razvoj i tehnologije koje će pomoći u razvoju hidroenergetskih projekata
  • Analitika tržišta hidroenergije na Balkanu i brojni drugi važni podaci za razvoj industrije.

Izveštaj o investicionim projektima možete dobiti ovde: https://bit.ly/2LJXuKZ

Istraživanje je obuhvatilo više od 200 ispitanika, uključujući glavne rukovodioce i vodeće stručnjake u proizvodnim kompanijama, operaterima hidroenergetskih projekata, dobavljačima najnovijih tehnologija, opreme i usluga, regulatorima i zvaničnicima finansijskih institucija, investitorima, konsultantima i nezavisnim stručnjacima na tržištu energije.

Da podsetimo, ovaj izveštaj je pripremljen povodom drugog međunarodnog Samita i izložbe „Hidroenergija Balkana 2018“, koji se održava u Budvi, Crna Gora, od 6. do 8. novembra 2018. godine.

Drugi godišnji Međunarodni sajam investicija i izložba „Hidroenergija Balkan 2018“ (6-8. novembar 2018, Budva, Crna Gora) predstavlja specijalizovanu platformu koja okuplja ministre, glavne investitore, donosioce odluka vodećih hidroelektrana i inicijatore investicionih projekata, kao i predstavnike regulatornih tela, kako bi zajedničkim snagama efikasno sproveli ključne projekte za izgradnju i modernizaciju hidroelektrana na području Balkana. Bronzani sponzori manifestacije su VOITH i AndritzHidro.

Osoba za kontakt: Forum Director Milana Stavnaya

e-mail: MStavnaya@vostockcapital.com 

Tel. +44 207 394 3090

Website: www.hydropowerbalkans.com