GREEN FEST: Raspisan poziv volonterima da učestvuju u organizaciji ovogodišnjeg festivala

Vesti

Foto: Green Fest

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ poziva sve mlade, do 30 godina, koji vole životnu sredinu, filmove, umetnost, učenje i druženje da se prijave za volonterski program na najvećem „zelenom“ festivalu u regionu jugoistočne Evrope, koji će se održati od 14. do 17 novembra, u Domu omladine Beograda.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 27. oktobra 2017. godine.

Izabrani volonteri i volonterke imaće priliku da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih sedam godina, kroz volonterski program festivala je prošlo preko 300 mladih volontera, kojima je rad na festivalu bilo prvo radno iskustvo. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

“Green fest” je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu.

Ovogodišnji Green Fest se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta RS, Ministarstva kulture i informisanja RS, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Ambasade Francuske i Francuskog Instituta, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Više informacija se može pronaći na www.greenfest.rs.