EPS osvojio nagradu za implementaciju SAP softvera

Srbija

EPS

JP „Elektroprivreda Srbije“ osvojilo je nagradu za izvrsnost za kvalitet implementacije SAP softvera na teritoriji centralne i istočne Evrope. Ova nagrada koja je osvojena u kategoriji „HANA Innovation“ omogućila je „Elektroprivredi Srbije“ da uđe u finalni izbor za projekat godine na EMEA regionu (Evropa, Srednji istok i Afrika).

U saopštenju EPS-a istaknuto je da se nagrada odnosi na kvalitet implementacije softvera „BPC on HANA“ koji ova kompanija koristi od početka 2014. godine za finansijsko planiranje i finansijsku konsolidaciju na nivou EPS grupe. Navedeno je i da je nagrada dobijena u konkureciji kompanija koje posluju na teritoriji na kojoj živi oko 120 miliona stanovnika, što je samo još jedna potvrda kvaliteta „Elektroprivrede Srbije“.

Nagrada će biti uručena 26. februara 2015. godine u Pragu gde se i nalazi regionalni centar SAP za centralnu i istočnu Evropu.

SAP (Systems, Aplications and Produts) softver je poslovni softver koji omogućava kompanijama da prate kompletan proces rada kompanije. Ovaj softver planira resurse kompanije i integriše različite poslovne aplikacije, a obuhvata logistiku, finansije i ljudske resurse.

Sandra Jovićević

foto: eps.rs