EMS: trafostanica “Valač” je i dalje u našem sastavu

Vesti | Srbija

Foto-ilustracija: Pixabay

Akcionarsko društvo “Elektromreža Srbije” danas je saopštilo da je trafostanica “Valač“ na severu Kosova i Metohije dalje u njegovom sastavu i da su netačne infromacije da su zaposleni tokom vikenda praznili tu stanicu.

“Povodom navoda koji su se pojavili u pojedinim medijima, a po kojima su “radnici “Elektromreža Srbije” AD ( EMS AD) tokom vikenda praznili trafostanicu “Valač” (TS “Valač”)“, obaveštavamo javnost da su ti navodi apsolutno netačni”, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Kako dalje objašnjavaju, „Elektromreža Srbije“ ne predaje svoju trafostanicu, zaposleni koji su raspoređeni na radno mestu u TS “Valač” na svojim su radnim mestima i nikakvu opremu iz TS ”Valač” nisu iznosili, niti je trafostanica ispražnjena.

“EMS AD ne želi da se upušta u političke izjave koje pojednici daju, a pojedini mediji prenose, ali apelujemo na celokupnu javnost da ne naseda na netačne informacije i unosi nemir, pre svega među zaposlene u našoj kompaniji, ali i na sve ljude koji žive na Kosovu i Metohiji i celokupnu javnost”, kažu i saopštenju iz ovog preduzeća.

Izvor: „Eletromreža Srbije“ AD