Vebinar „Upoznajte komercijalno i industrijsko hlađenje kompanije Emerson“

Događaji

Foto: Društvo za KGH

Kompanija Emerson i Društvo za KGH u četvrtak, 28. maja, s početkom od 10 časova organizuju vebinar na temu „Upoznajte komercijalno i industrijsko hlađenje kompanije Emerson“.

Tehnologije i asortiman proizvoda za primenu u komercijalnom hlađenju (Copeland i Alco Controls) predstaviće Dinko Uzelac, menadžer prodaje za jugoistočnu Evropu, dok će za predstavljanje tehnologija i asortimana proizvoda za primenu u industrijskom hlađenju (Vilter) biti zadužen Zoran Stajić, menadžer prodaje industrijske opreme za Evropu.

Kome je vebinar namenjen?

Vebinar je namenjen svima koji se bave tehnikom hlađenja: studentima, inženjerima, projektantima, proizvođačima originalne opreme, veletrgovcima/distributerima, izvođačima, investitorima, krajnjim kupcima iz privrede…

O kompaniji Emerson

Emerson (NYSE: EMR), sa sedištem u Sent Luisu, Misuri (SAD), globalna je tehnološka i inženjering kompanija koja pruža inovativna rešenja klijentima u industrijskim, komercijalnim i stambenim tržištima. Naša kompanija „Emerson Automation Solutions“ pomaže procesnim, hibridnim i pojedinačnim proizvođačima da povećaju proizvodnju, zaštite radnike i životnu okolinu optimizirajući njihove energetske i operacione troškove. Kompanija „Emerson Commercial and Residential Solutions“ pomaže u osiguravanju ljudske udobnosti i zdravlja, zaštiti kvaliteta i bezbednosti hrane, napretka energetske efikasnosti i stvaranju održive infrastrukture.

Kompanija Emerson u Srbiji predstavlja svoje brendove: Vilter, Copeland, Dixell, Alco Controls i Ridgid. Više od deset godina kompanija Emerson je jedan od glavnih sponzora Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH, koji se već 51 godinu, bez prekida, održava u Beogradu.

Od 2. do 4. decembra ove godine na štandovima 96, 97 i 98 u Sava centru biće i predstavnici kompanije Emerson.

Prijavite se OVDE.

Izvor: Društvo za KGH