Međunarodni sajmovi IERWE i THERM u martu u Beogradu

Događaji

Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije u martu u Beogradu

Treći Međunarodni sajam obnovljivih izvora energije „IERWE 2014“ i Međunarodni sajam grejanja, klimatizacije, ventilacije, sanitarne i ekološke tehnologije „Therm 2014“ održaće se od 12. do 14. marta ove godine u Belexpo centru na Novom Beogradu u organizaciji firme „ICM International“ iz Beograda.

Organizator najavljuje više od 50 izlagača iz zemlje i inostranstva, nove tržišne ponude i potencijale, promociju upotrebe obnovljivih izvora energije u termoenergetske svrhe, informacije o najnovijim zbivanjima, trendovima, uslugama i proizvodima iz različitih oblasti.

Istovremeno na sajmu će se održati i edukativni poslovni forum na kome će domaći i inostrani predavači odrzati stručne prezentacije na različite teme koje se tiču obnovljivih izvora energije, regulacije temperature i  vetilacionih sistema. Pored toga, poseban segment ovog sajma posvećen je B2B susretima, koji su otvoreni za kompanije koje izlažu na sajmu i druga preduzeća i pojedince zainteresovane za kontakt sa ovim kompanijama. Učešće na poslovnim susretima je besplatno i možete registrovati ovde.

Prvog i drugog dana sajma održaće se zanimljive panel diskusije na temu: ESCO model, javno privatno partnerstvo i ostali modeli uštede kroz investiranje u OIE i EE, kao i na temu „Od velikog potencijala do realizacije u oblasti OIE i EE“. Paneli će biti realizovani u saradnji sa kompanijom „Logo d.o.o.“ iz Beograda, a učesnici panela biće u prilici da aktivno učestvuju u diskusiji i postavljaju pitanja na predloženu temu.

Sajam je otvoren za posetioce od srede 12. do petka 14. marta u periodu od 10 do 17 sati, a ulaz je besplatan uz prethodnu registraciju prilikom ulaska u halu.

B.R.