Međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST

Događaji

Treći međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA–ENERGETSKA EFIKASNOST održaće se od 4. do 6. oktobra 2019. godine u Jugoslovenskoj kinoteci, sa ciljem da se šire afirmiše jedna od najznačajnijih tema savremene arhitekture – održivost i energetska efikasnost.

Organizatori Kongresa ODRŽIVA ARHITEKTURA–ENERGETSKA EFIKASNOST su Magazin za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA, Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu i Udruženje Ekokultplus, sa suorganizatorima arhitektonskim fakultetima iz Podgorice i Zagreba.

Kongres će biti prilika da se kroz izložbu u holu Jugoslovenske kinoteke predstave vodeće inostrane i domaće kompanije koje će ujedno imati mogućnost da upoznaju učesnike Kongresa, posetioce izložbi i učesnike predavanja i radionica, arhitekte, stručnjake iz tangencijalnih oblasti, studente i doktorante, kao i širu javnost preko prisutnih medija, sa najnovijim materijalima, proizvodima, sistemima građenja, savremenim tehnologijama, elementima, uređajima, aparatima i sistemima, kao i proizvodima i elementima koji povećavaju komfor i poboljšavaju uslove savremenog života.

Kao predavači će nastupiti 10 eminentnih arhitekata iz 10 zemalja sveta.

Zvanični sajt kongresa je www.congress-saee.com i na njemu možete pronaći dodatne informacije o kongresu.