Drugi RENEXPO sajam o OIE i EE

Događaji

renexpo services.reeco.eu

U Beogradu će 22. i 23. aprila 2015. godine biti održan drugi Međunarodni sajam i konferencija o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti RENEXPO Western Balkans.

Glavne teme o kojima će se govoriti iz oblasti obnovljivih izvora energije biće biomasa i biogas (proizvodnja biometana, snabdevanje biogasom, sistemi grejanja peletom, termoelektrane na biomasu, trgovina gorivom i ostalo).

Što se tiče energetske efikasnosti, biće predstavljeni fleksibilni građevinski sistemi, zelena gradnja, LED rasveta, pasivne i energetske kuće, energetski efikasni aparati u domaćinstvima itd.

Očekuje se preko 80 izlagača i više od 3000 posetilaca iz domaćih i stranih asocijacija, komora, inženjerskih kancelarija. Osim toga, biće organizovani i sastanci B2B matching sa menadžerima projekata Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije.

Podsetimo, prvi Međunarodni sajam i konferencija o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u Republici Srbiji održan je u junu ove godine u Beogradu.

Sandra Jovićević

foto: services.reeco.eu