Crowdfunding akademija za MSP i startape

Događaji

Foto-ilustracija: Pixabay

Oranizacija Brodoto, u saradnji sa partnerima iz Češke, Mađarske i Slovačke, a uz podršku međunarodnog Višegrad fonda organizuje Crowdfunding akademiju za mala i srednja preduzeća i startape, koja će se održati onlajn od 17. do 20. novembra ove godine, od 10:00 do 17:00 časova.

Učešće na onlajn Crowdfunding akademiji za MSP i startape je besplatno, a svi zainteresovani mogu da se prijave do 15. novembra 2020. godine .

Svi prijavljeni kandidati će biti informisani o rezultatima selekcije 16. novembra 2020. godine. U programu će učestvovati 15 timova sa najperspektivnijim idejama za pokretanje kampanje.

Program

Crowdfunding akademija za MSP i startape polaznicima pruža znanja neophodna za lansiranje uspešne crowdfunding kampanje: od razvoja ideje, preko izrade pič videa do izgradnje zajednice. Program se pokazao kao dobra osnova za dalji rad na razvoju uspešnih crowdfunding kampanja.

Naučite

– Koje vrste crowdfundinga postoje
– Kako oblikovati ideju i koje su osnove uspešne kampanje
– Kako upravljati timom
– Kako uspešno komunicirati s medijima
– Kako kampanju učiniti vidljivom na društvenim mrežama
– Koje su moguće prepreke tokom crowdfunding kampanje
– Kako osmisliti kreativne nagrade
– Kako unaprediti vizualnu komunikaciju
– Kako komunicirati s medijima
– Šta vas čeka nakon kampanje

Mentori

Mentori i predavači na onlajn Crowdfunding akademiji za mala i srednja preduzeća i startape imaju višegodišnje iskustvo u radu na razvoju kampanja i više uspešnih kampanja iza sebe.

Tokom trajanja akademije oni će pomoći učesnicima da zaokruže svoju ideju, podržati ih u razradi onih delova kampanje koji su im neophodni i dati im povratne informacije na njihove pičeve.

Uslovi učešća

Da bi ste učestvovali u Onlajn Crowdfunding akademiji za mala i srednja preduzeća i startape neophodno je da imate tročlani tim koji će biti prisutan tokom predavanja i radionica.

Nije neophodno da imate potpuno formiranu ideju za crowdfunding kampanju, ali je poželjno da imate barem okvir.

Izvor: PKS