51. Međunarodni kongres i izložba o KGH

Događaji

Posetite najveći kongres o KGH u ovom delu Evrope koji se bez prekida održava 51. put.

Razgovarajte sa predstavnicima sponzora, prošetajte kroz virtuelni događaj koji nudi brojne mogućnosti povezivanja sa kolegama iz svih oblasti akademskog i stručnog sveta.

Ovo je 51. uzastopna godina Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH, s tim da se prvi put odvija u virtuelnom svetu.

Zašto se organizuje virtuelni KGH?

Od prvog Seminara o KGH održanog 1970. u Građevinskom centru u Beogradu, Međunarodni kongres i izložba o KGH nisu izostali ni jedne godine; ni zbog restrikcija struje, ni zbog sankcija, ni zbog bombardovanja… Menjao se broj radova u programu, broj učesnika, preduzeća na izložbi, ali mogli ste da budete sigurni da će vas početkom decembra dočekati novo izdanje Kongresa i izložbe o KGH.

Nije lako jednom takvom događaju ukloniti društveni aspekt, gubi se mnogo… Približno polovina prošlogodišnjeg broja firmi samo iz tog razloga neće učestvovati na izložbi. Ostaće u knjizi „Ko je ko u KGH u 2020“ i u časopisu „KGH“ u 2021, a priključiće se sledećem skupu uživo.

 


Još jedno mesto za umrežavanje

Ništa ne može da zameni lični kontakt sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti KGH, vrevu u Sava centru, susret sa kolegama iz drugog grada… ali virtuelno održavanje omogućava mnogo većem broju kolega iz zemlje i sveta da učestvuju na Kongresu.

Nacionalno studentsko takmičenje će biti održano onlajn, u četvrtak, 3. decembra. Autor pobedničkog rada će predstavljati svoj fakultet, Društvo za KGH i Republiku Srbiju na sledećem REHVA-inom studentskom takmičenju.

studentsko takmicenje

 

Studenti osnovnih akademskih studija i master studija sa fakulteta univerziteta u Srbiji, na kojima se izučavaju discipline povezane sa tematskim oblastima kongresa o KGH, izložiće svoje radove zasnovane na odobrenom ili odbranjenom završnom radu osnovnih akademskih studija ili master radu na master studijama.


 

 

 

Godišnja priznanja Društva za KGH

U skladu sa Pravilnikom o izboru počasnih i zaslužnih članova i dodeli ostalih priznanja SMEITS-a Društvo za KGH svoja priznanja dodeljuje na svečanoj večeri u okviru Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH. Dodela priznanja će, ove godine izuzetno, biti snimljena. Snimak će biti postavljen u okviru programa Sale 1 na virtuelnom kongresu (www.kgh2020.com).

Nagradna igra

nagradna igra

Naučite i zabavite se! Nagradne igre za učesnike virtuelnog 51. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH imaju jednostavne korake.

  • U virtuelnoj kongresnoj torbi će biti objavljena pravila svake nagradne igre. Organizator će u svojoj nagradnoj igri pobednicima pokloniti dvadeset godišnjih redovnih članarina, dvadeset Monografija „50 godina Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH“, deset kompleta časopisa „KGH“ u 2021…
  • Pitanja će biti u virtuelnoj kongresnoj torbi, na info-pultu.
  • Odgovori će biti na štandovima.
  • Pošaljete nam upitnik sa odgovorima.

Virtuelna kongresna torba

Od 2. decembra u 10.00, virtuelna kongresna torba biće na info-pultu (i on je virtuelan). U torbi će biti program skupa, knjiga „Ko je ko u KGH u 2020“, časopis „KGH“ 4/2020… Svaki sponzor će imati sliku štanda sa prošlogodišnje izložbe – da se podsetimo kako je nekada bilo – i dodatni materijal koji nije mogao da stane na virtuelni štand.

torba

U torbi će biti i nagradne igre i vaučeri sa poklonima.

Registracija za virtuelni događaj je ovde.

Na društvenim mrežama pratite heštegove:
#jasamnakgh #kghgoesonline